Martin Egter van Wissekerke



Freelance cameraman based in the Netherlands covering news current affairs and documentaries for Dutch national television and foreign broadcasters.


LinkedkedIn http://nl.linkedin.com/in/martinmessage


GMT/UTC +01:00 (CentralEuropeanTime)
















P O R T F O L I O















donderdag 7 mei 2009

EU: mobiel bellen moet goedkoper, veel voetbalcoaches ontslagen, brand verwoest basisschool, minder reizen door crisis.


De EU wil dat mobiel bellen goedkoper wordt. Volgens de EU wordt er nog altijd, te veel in rekening gebracht, voor het doorgeven van gesprekken.



Voetbalcoaches blijven in Nederland de laatste tijd niet lang bij dezelfde club. Veel worden er ontslagen, anderen stappen zelf op als het niet goed gaat met de club. Dit seizoen ging Huub Stevens weg bij PSV, Gert-Jan Verbeek bij Feyenoord en gisteren vertrok Marco van Basten bij Ajax.
http://www.nos.nl/jeugdjournaal/artikelen/2009/5/7/veelcoachesontslagen.html
en in uitzending:


Een grote brand heeft basisschool de Haafakkers in het Gelderse Heteren verwoest. Voor de 300 kinderen, die na de meivakantie weer naar school moeten zal een andere plek gevonden moeten worden om ze les te geven. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. De kinderen zijn er helemaal kapot van.


Door de crisis stellen reizigers hun boekingen langer uit en wordt er minder uitgegeven aan toerisme. Met de zomervakantie in aantocht maken de reisbureaus zich op voor de slag om de klant. En om die te winnen, wordt heel moeilijk, zeggen onderzoekers.


SBS Hart van Nederland, NOS dagjournaals, NOS Jeugdjournaal en NOS Acht Uur Journaal van donderdag 7 mei