Martin Egter van Wissekerke



Freelance cameraman based in the Netherlands covering news current affairs and documentaries for Dutch national television and foreign broadcasters.


LinkedkedIn http://nl.linkedin.com/in/martinmessage


GMT/UTC +01:00 (CentralEuropeanTime)
















P O R T F O L I O















dinsdag 17 maart 2009

Vooravond UEFA duel Ajax-Olympique Marseille



Ajax speelt woensdag tegen Olympique Marseille. Bij de Franse ploeg staat Boudewijn Zenden onder contract. Hij kijkt vooruit naar het duel met de Amsterdammers.

Studio Sport van dinsdag 17 maart

Nieuwe media als toevlucht investeerders



Nieuwe media als toevlucht voor investeerders? Je geld ga je nu natuurlijk niet beleggen in aandelen. Maar wel in innovatieve internetbedrijven bijvoorbeeld. Zij hebben vooralsnog geen last van de crisis. Althans om financiering te krijgen. Ze krijgen relatief gemakkelijk geld van vooral privé investeerders. Opmerkelijk in deze tijd van economische recessie. Waarom durven investeerders het aan om juist wel in zulke bedrijfjes te investeren?
http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/nos/rest/2009/POW_00194586/bb.20090316.asf


NOS Journaal op 3 van maandag 16 maart

Hervatting updates / resuming updates






Initially by technical and logistical obstacles my daily updates remained unpublished. From today I will resume the latest.

Door aanvankelijk technische, en vervolgens logistieke belemmeringen zijn mijn dagelijkse updates tussentijds niet gepubliceerd, maar vanaf vandaag zal ik dit gaan hervatten.

De afgelopen periode zijn onder andere gepasseerd: een neergestort vliegtuig van Turkish Airlines, demonstraties van het extreem rechtse Voorfront en het extreem linkse AFA en het Animal Liberation Front, de Cito toets, graphic novels, commotie rond dreigingen in Weesp, de nieuwe campagne van de NS op scholen, de nieuwe campagne tegen jeugdige startende rokers, het YouTube orkest, het Twitter fenomeen, de gekelderde AEX, advergaming (?), een klimaatconferentie, het begin van de sluiting van Neerlands postkantoren en het gebroken Utrechtse college van B&W van afgelopen zaterdag.